SOFIA LILJA ÅKERLUND

– artist- & företagscoach, mental tränare, sångpedagog.

SOFIA LILJA ÅKERLUND

PÅ GÅNG!

DENNA HEMSIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD.

SE KONTAKTINFORMATION NEDAN.

    TILLSAMMANS BYGGER VI

      BROARpå Rival

 

 

– Event på Rival 7 maj 2018 kl. 18.30 - 21.45 –

 

Eventet ”Tillsammans bygger vi broar” på Rival är det första ursprunget ur ett initiativ kallat Bygg Broar, av Glädjeministern (Leila Karchaoui) och Lilo (Joakim Lindström och Emilie Loman), ett community med syfte att skapa en mötesplats där människor med olika kompetens, från olika branscher och olika generationer kan nätverka och skaffa sig ny kunskap, nya idéer och ny inspiration till att höja den humana hållbarheten i samhället.

 

Under kvällen medverkar Sofia Lilja tillsammans med flera andra spännande föreläsare från olika branscher. Förutom föredrag kommer innehåller progammet även en halvtimmes debatt om vikten av att ta vara på kompetenser över generationsgränser.

 

– Jag deltar i det här eventet för att jag vill bidra till att öka medveten kring den positiva kraft som frigörs när vi går samman över generationsgränserna. När vi möts, lär av varandra, delar erfarenheter och stärks tillsammans. Kraften i det är enorm.

Jag ser 7 maj som startskottet på en fantastisk kedjereaktion som, om vi tillsammans förvaltar det väl, kan klinga kvar i generationer och förändra vårt samhälle. Den kraften vill jag vara en del av! säger Sofia Lilja Åkerlund till Byggbroar.

 

För mer information om eventet, om Bygg broar och för anmälan, klicka här.

 

HOPPAS VI SES DÄR!

Event!

Mind Body Breath

 

– kurser för din hälsa.

Kurs!

 

Mind Body Breath

 

En två-dagars kurs i mental träning, mindfulness

& fysisk rörelse med Sofia Lilja.

 

Längtar du efter ett liv där du har tillgång till din fulla kapacitet, kreativitet och lust?

 

Vill du skapa kraftfulla metoder som hjälper dig att reglera ditt livstempo, hantera vardagsbruset och ge dig möjlighet att ta kloka beslut och mod att skapa det liv du längtar efter? Då är den här kursen som gjord för dig!

 

Under två dagar fördjupar vi oss i vårt inre, omfamnar det som pågår, sorterar vad som är vad, lär oss nya metoder och strategier, formulerar våra värderingar, riktning och mål, fyller på med ny energi. Skapar nya varaktiga rutiner och vanor för att skapa det liv vi väljer att leva. Genom metoder och tekniker i mental träning, mindfulness, stresshantering och fysisk rörelse lär du dig förhållningssätt,

strategier och metoder som hjälper dig att återerövra din kapacitet och få tillgång till din fulla potential.

 

 

LÄS MER OM KURSEN HÄR!

 

 

NÄR?

Nya datum och tider för denna kurs planeras.

Vill du få direktinformation om kommande datum, maila in

ditt intresse till sofia@sofialilja.com

 

 

 

 

 

KONTAKT:

 

E-post: sofia@sofialilja.com

Telefon: +46 70 627 64 32

 

Sofia Lilja Åkerlund

All rights reserved ©Sofia Lilja Åkerlund